Cilinderslot Mauer DT1

De meest beveiligde cilinderslot van Mauer met het SKG 3*** keurmerk.

Cilinderslot Mauer DT1
mauer_dt1-4.png
mauer-dt1-sleutel-1-1.png
mauer-dt1-knop-2-1.png
mauer_dt1_open-1-1.png

Cilinderslot Mauer DT1 bestellen

De Mauer DT1 is een hoogwaardige SKG***cilindertrekbeveiligde veiligheidscilinder en is voorzien van twee technische patenten en maar liefst 26 merkgepatenteerde profielen. De cilinder is voorzien van slijtvaste materialen, een 6+4-stiftentechniek en een beweegbaar deel in de sleutel. Ook de tweedelige meenemer is voorzien van een technisch patent. Bovendien is de cilinder beveiligd tegen de slagmethode (anti-klop). Door de veelzijdigheid van de cilinder is de toepassing enorm breed: van woonhuis tot complex utiliteitsgebouw!

De Mauer DT1 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van Mauer DT1 bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 7.00
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 13.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de Mauer DT1? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
1 3
2 6
3 9
4 12
5 15
6 18
7 21
8 24
9 27
10 30
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
DT1
Certificaat

Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.