Cilinderslot Mauer F3

De op Mauer DT1 na het meest beveiligde cilinderslot van Mauer met het SKG 3*** keurmerk.

Cilinderslot Mauer F3
cilinderslot_f3.png
mauer-f3-knop.png
mauer_f3_open.png
mauer-f3-sleutel.png

Cilinderslot Mauer F3 bestellen

Deze voordelige, cilindertrekbeveiligde, kwalitatief hoogwaardige basiscilinder is geschikt voor de standaard woningbouw. Mede door het SKG*** keurmerk is dit systeem ook geschikt voor projecten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een betrouwbare, conventionele techniek, met de vrijheid om zelf sleutels bij te laten maken.

De Mauer F3 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van Mauer F3 bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken. de-standaard-maat-is-31-31-u-kunt-de-maat-steeds-met-5mm-verlengen

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen. cilinderslot-met-knop-ook-wel-knopcilinder-genoemd-maakt-het-mogelijk-om-de-deur-aan-1-zijde-met-een-knop-op-slot-te-doen-of-te-openen

Knop + € 7.00
knop 2 + € 37.00
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 5.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de Mauer F3? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
1 3
2 6
3 9
4,5,6,7,8,9,10 12
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
F3
Standaard cilinder maat
31/31
Certificaat

Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.

Garantie
5 jaar
Hardstalen brug

Een cilinder die beschikt over een hardstalen brug is nagenoeg onbreekbaar. Cilinders die geen hardstalen brug hebben zullen hier afbreken waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is momenteel de populairste inbraakmethode. Een inbreker schroeft een schroef in de cilinder en trekt vervolgens de gehele cilinder met geweld uit het slot waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Paniekfunctie

Als er aan de binnenkant van de deur een sleutel zit kan vanaf de buitenkant de deur nog geopend worden. Andere namen voor de paniekfunctie zijn 2-zijdig bedienbaar en/of hotelfunctie.

Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
Nee, cilinders van Mauer vallen buiten het retourrecht
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel

Keersleutel
De keersleutel gaat horizontaal in het slot waarbij het niet uitmaakt wat de boven- en onderkant is. Dit vergroot het gebruiksgemak van de sleutel.

Snijsleutel
Een snijsleutel kan maar op één manier in het slot worden gestoken. Bij deze sleutel is er een duidelijk verschil tussen de boven- en onderkant.

Snijsleutel