M&C cilindersloten

De cilindersloten van M&C behoren tot de veiligste cilindersloten die er bestaan. Het Nederlandse bedrijf houd zich al 30 jaar bezig met beveiliging. De M&C Color Pro, M&C Matrix en de M&C Condor cilinders beschermen tegen de meest voorkomende inbraaktechnieken zoals het kerntrekken van een cilinder. De veiligheidssloten hebben het SKG3 keurmerk en zijn standaard voorzien van een hardstalen brug tegen het breken. Als u een model kiest kunt u daarna de opties per cilinder aangeven. Cilinders binnen dezelfde set werken op dezelfde sleutel en zijn dus gelijksluitend.
Alle cilindersloten uit onze collectie zijn voorzien van:
 • Kerntrekbeveiliging

  Kerntrekken is momenteel de populairste inbraakmethode. Een inbreker schroeft een schroef in de cilinder en trekt vervolgens de gehele cilinder met geweld uit het slot waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

 • Slag/klop/pickbeveiliging

  Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
  Deze methode werkt volgens het actie en reactie principe, waarbij een slag op de klopsleutel zorgt voor het opspringen van de pinnen. Met een licht roterende druk op de klopsleutel wordt de cilinder geopend.
  Lockpicken
  Lockpicken is een techniek waarbij de deur geopend kan worden zonder een sleutel te gebruiken en zonder zichtbare braakschade. Hiervoor wordt speciaal dun gereedschap gebruikt wat in het slot past om zo handmatig de pinnen aan de binnenkant van de cilinder omlaag te duwen waardoor het slot open gaat.

 • SKG 3* keurmerk

  Cilinders met een SKG3 keurmerk behoren tot de veiligste cilinders die er bestaan.

 • Hardstalen brug

  Een cilinder die beschikt over een hardstalen brug is nagenoeg onbreekbaar. Cilinders die geen hardstalen brug hebben zullen hier afbreken waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

 • Certificaat

  Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.

Merk

M&C Color+

M&C Color+
Tijdelijk gratis flacon
t.w.v. € 7,50
Vanaf 44.95
Nu samenstellen

wo 13 november in huis

M&C Matrix

M&C Matrix
Tijdelijk gratis flacon
t.w.v. € 7,50
Vanaf 49.95
Nu samenstellen

wo 13 november in huis

Aanbeloven

M&C Condor

M&C Condor
Tijdelijk gratis flacon
t.w.v. € 7,50
Vanaf 59.95
Nu samenstellen

wo 13 november in huis