Cilinderslot M&C Matrix

Cilinderslot M&C Matrix
mc-matrix-cilinder.png
mc-matrix-cilinder-knop.png
mc-matrix-cilinder-halve.png
MC-Matrix-metalen-sleutel.jpg
Sleutel-Matrix-kleuren.jpg
MC-Matrix-certificaat.jpg
Cilindermaat-bepalen.jpg

Cilinderslot M&C Matrix bestellen

Deze deurcilinder is een echte middenklasser. De cilinder wordt geleverd met een veiligheidscertificaat. Sleutels en cilinders kunnen niet ongewenst gekopiëerd worden zonder dit certificaat. Naast deze beveiliging is de M&C Matrix een SKG3*** cilinder. De cilinder is beveiligd tegen kerntrekken door een hardstalen-brug en extra boorbeveiliging. Hierdoor is deze cilinder een echte lastpak voor de inbreker. Zorg voor goede cilinders in je deur, bestel de M&C Matrix!

De M&C Matrix cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van M&C Matrix bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 11.90
Knop V + € 11.90
Pushknop + € 25.00
Pushknop V + € 25.00
Uitvoeringen

De M&C Matrix cilinder is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Nikkel + € 0.00
Messing + € 3.00
Zwart + € 3.00

Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 18.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de M&C Matrix? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
1 3
2,3 5
4,5 7
6,7 8
8,9 9
10 10
Ga naar stap 3

4

Type / kleur sleutels

Bicj de Matrix cilinderslot kunt u kiezen uit 10 verschillende soorten kleuren caps. Daaraast kunt u ook kiezen voor een klassieke metalen sleutel.

Kleuren caps
Metalen sleutel
Ga naar stap 4

Specificaties

Merk
Model
Matrix
Certificaat

Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.

Garantie
5 jaar
Hardstalen brug

Een cilinder die beschikt over een hardstalen brug is nagenoeg onbreekbaar. Cilinders die geen hardstalen brug hebben zullen hier afbreken waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is momenteel de populairste inbraakmethode. Een inbreker schroeft een schroef in de cilinder en trekt vervolgens de gehele cilinder met geweld uit het slot waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Lockpicken

Lockpicken is een techniek waarbij de deur geopend kan worden zonder een sleutel te gebruiken en zonder zichtbare braakschade. Hiervoor wordt speciaal dun gereedschap gebruikt wat in het slot past om zo handmatig de pinnen aan de binnenkant van de cilinder omlaag te duwen waardoor het slot open gaat.

Paniekfunctie

Als er aan de binnenkant van de deur een sleutel zit kan vanaf de buitenkant de deur nog geopend worden. Andere namen voor de paniekfunctie zijn 2-zijdig bedienbaar en/of hotelfunctie.

Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
30 dagen
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel

Keersleutel
De keersleutel gaat horizontaal in het slot waarbij het niet uitmaakt wat de boven- en onderkant is. Dit vergroot het gebruiksgemak van de sleutel.

Snijsleutel
Een snijsleutel kan maar op één manier in het slot worden gestoken. Bij deze sleutel is er een duidelijk verschil tussen de boven- en onderkant.

Snijsleutel
Kleuren caps
Donkerblauw Donkergroen Geel Lichtblauw Lichtgroen Marineblauw Oranje Paars Rood Roze