Cilinderslot M&C Matrix

Cilinderslot M&C Matrix
Tijdelijk gratis flacon
t.w.v. € 7,50
mc-matrix-cilinder.png mc-matrix-cilinder-knop.png mc-matrix-cilinder-halve.png MC-Matrix-metalen-sleutel.jpg Sleutel-Matrix-kleuren.jpg MC-Matrix-certificaat.jpg Cilindermaat-bepalen.jpg

Cilinderslot M&C Matrix bestellen

Deze deurcilinder is een echte middenklasser. De cilinder wordt geleverd met een veiligheidscertificaat. Sleutels en cilinders kunnen niet ongewenst gekopiëerd worden zonder dit certificaat. Naast deze beveiliging is de M&C Matrix een SKG3*** cilinder. De cilinder is beveiligd tegen kerntrekken door een hardstalen-brug en extra boorbeveiliging. Hierdoor is deze cilinder een echte lastpak voor de inbreker. Zorg voor goede cilinders in je deur, bestel de M&C Matrix!

De M&C Matrix cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van M&C Matrix bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 11.90 Knop
Knop V + € 11.90 Knop V
Pushknop + € 25.00 Pushknop
Pushknop V + € 25.00 Pushknop V
Uitvoeringen

De M&C Matrix cilinder is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Nikkel + € 0.00 Nikkel
Messing + € 3.00 Messing
Zwart + € 3.00 Zwart

Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 18.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de M&C Matrix? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
Set van 1 3
Set van 2 tot 3 5
Set van 4 tot 5 7
Set van 6 tot 7 8
Set van 8 tot 9 9
Set van 10 10
Ga naar stap 3

4

Type / kleur sleutels

Bij de M&C Matrix cilinderslot kunt u kiezen uit 10 verschillende soorten kleuren caps. Daaraast kunt u ook kiezen voor een klassieke metalen sleutel.

Kleuren caps
Metalen sleutel
Ga naar stap 4

Specificaties

Merk
Model
Matrix
Certificaat
Garantie
5 jaar
Hardstalen brug
Kerntrekbeveiliging
Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Lockpicken
Paniekfunctie
Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
30 dagen
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel
Snijsleutel
Kleuren caps
Donkerblauw Donkergroen Geel Lichtblauw Lichtgroen Marineblauw Oranje Paars Rood Roze