Nemef cilindersloten

Nemef cilindersloten voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG keurmerk. De veiligheidscilinders zijn hiermee geschikt voor buitendeuren. Voor alle cilinders geldt dat deze op bestelling in alle gewenste gelijksluitende aantallen, lengtes en uitvoeringen geleverd kunnen worden.
Alle cilindersloten uit onze collectie zijn voorzien van:
 • Kerntrekbeveiliging

  Kerntrekken is momenteel de populairste inbraakmethode. Een inbreker schroeft een schroef in de cilinder en trekt vervolgens de gehele cilinder met geweld uit het slot waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

 • Slag/klop/pickbeveiliging

  Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
  Deze methode werkt volgens het actie en reactie principe, waarbij een slag op de klopsleutel zorgt voor het opspringen van de pinnen. Met een licht roterende druk op de klopsleutel wordt de cilinder geopend.
  Lockpicken
  Lockpicken is een techniek waarbij de deur geopend kan worden zonder een sleutel te gebruiken en zonder zichtbare braakschade. Hiervoor wordt speciaal dun gereedschap gebruikt wat in het slot past om zo handmatig de pinnen aan de binnenkant van de cilinder omlaag te duwen waardoor het slot open gaat.

 • SKG 3* keurmerk

  Cilinders met een SKG3 keurmerk behoren tot de veiligste cilinders die er bestaan.

 • Hardstalen brug

  Een cilinder die beschikt over een hardstalen brug is nagenoeg onbreekbaar. Cilinders die geen hardstalen brug hebben zullen hier afbreken waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

 • Certificaat

  Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.

Merk

Nemef NF4

Vanaf 69.00
Nu samenstellen

di 3 december in huis

Nemef NF3

Vanaf 49.00
Nu samenstellen

di 3 december in huis