Cilinderslot Nemef NF3

Cilinderslot Nemef NF3
nemef-nf3.jpg nemef-nf3-knop.png nemef-nf3-sleutel.png

Cilinderslot Nemef NF3 bestellen

De Nemef NF3 cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren. De veiligheidscilinder is leverbaar in verschillende maten vanaf 30/30 mm en wordt verlengd in stappen van 5 mm. De cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***. Wilt u op een later moment sleutels en cilinders gelijksluitend nabestellen? Dat kan eenvoudig op vertoon van de meegeleverde sleutelkaart.

De Nemef NF3 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van Nemef NF3 bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 10.00 Knop
knop 2 + € 19.50 knop 2
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 5.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de Nemef NF3? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
Set van 1 3
Set van 2 6
Set van 3 9
Set van 4 tot 10 12
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
NF3
Certificaat
Garantie
5 jaar
Hardstalen brug
Kerntrekbeveiliging
Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Paniekfunctie
Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
Nee, cilinders van NEMEF vallen buiten het retourrecht
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Standaard cilinder maat
30/30
Type sleutel
Snijsleutel