Cilinderslot Nemef NF4

Cilinderslot Nemef NF4
cilinderslot-nemef-nf4.png
nemef-nf4-sleutel.png

Cilinderslot Nemef NF4 bestellen

De Nemef NF4 anti kerntrek cilinder is een hoogwaardige veiligheidscilinder. De cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren. De Nemef NF4 wordt geleverd met robuuste keersleutels. De Nemef NF4 veiligheidscilinder is leverbaar in verschillende afmetingen vanaf 30/30 mm en wordt verlengd in stappen van 5 mm. De cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***.

De Nemef NF4 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van Nemef NF4 bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 14.50
knop 2 + € 19.50
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 15.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de Nemef NF4? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
1 3
2 6
3 9
4,5,6,7,8,9,10 12
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
NF4
Certificaat

Al onze cilinders worden geleverd met een certificaat voor het nabestellen van sleutels en cilinders. Sleutels kunnen nooit zonder uw toestemming na worden gemaakt.

Garantie
5 jaar
Standaard cilinder maat
30/30
Hardstalen brug

Een cilinder die beschikt over een hardstalen brug is nagenoeg onbreekbaar. Cilinders die geen hardstalen brug hebben zullen hier afbreken waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekken is momenteel de populairste inbraakmethode. Een inbreker schroeft een schroef in de cilinder en trekt vervolgens de gehele cilinder met geweld uit het slot waardoor de deur eenvoudig geopend kan worden.

Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Paniekfunctie

Als er aan de binnenkant van de deur een sleutel zit kan vanaf de buitenkant de deur nog geopend worden. Andere namen voor de paniekfunctie zijn 2-zijdig bedienbaar en/of hotelfunctie.

Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
Nee, cilinders van NEMEF vallen buiten het retourrecht
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel

Keersleutel
De keersleutel gaat horizontaal in het slot waarbij het niet uitmaakt wat de boven- en onderkant is. Dit vergroot het gebruiksgemak van de sleutel.

Snijsleutel
Een snijsleutel kan maar op één manier in het slot worden gestoken. Bij deze sleutel is er een duidelijk verschil tussen de boven- en onderkant.

Keersleutel