Cilinderslot Nemef NF4

Cilinderslot Nemef NF4
cilinderslot-nemef-nf4.png nemef-nf4-sleutel.png

Cilinderslot Nemef NF4 bestellen

De Nemef NF4 anti kerntrek cilinder is een hoogwaardige veiligheidscilinder. De cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren. De Nemef NF4 wordt geleverd met robuuste keersleutels. De Nemef NF4 veiligheidscilinder is leverbaar in verschillende afmetingen vanaf 30/30 mm en wordt verlengd in stappen van 5 mm. De cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van SKG***.

De Nemef NF4 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van Nemef NF4 bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 14.50 Knop
knop 2 + € 19.50 knop 2
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 15.00.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de Nemef NF4? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
Set van 1 3
Set van 2 6
Set van 3 9
Set van 4 tot 10 12
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
NF4
Certificaat
Garantie
5 jaar
Standaard cilinder maat
30/30
Hardstalen brug
Kerntrekbeveiliging
Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Paniekfunctie
Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
Nee, cilinders van NEMEF vallen buiten het retourrecht
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel
Keersleutel