Klantenservice

Klantenservice van Doorax

Kies een onderwerp om een antwoord op je vraag te vinden of neem contact op met een van onze medewerkers.

Geen antwoord op je vraag?

Veelgestelde vragen

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de cilinder bij je past.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij ons zijn de verzendkosten altijd gratis en retourneren doen wij ook niet moeilijk over. Bel ons gerust voor meer informatie over verzenden en retourneren.

Kan ik ook mijn cilinder retour sturen als ik een verkeerde maat heb besteld?

Geen probleem! We zullen de verkeerd bestelde maat ombouwen naar de gewenste maat. De kosten zijn afhankelijk van de nieuwe juiste maat.

Kan ik mijn cilindermaat later nog wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen is de kans groot dat je een andere deurmaat hebt. We kunnen je cilinders dan tegen lage kosten ombouwen zodat ze ook in je nieuwe woning passen.

Ik heb al SKG3 cilinders, maar zijn deze goed?

Er zijn veel verschillende merken SKG3 cilinders op de markt. Een van de belangrijkste onderdelen is de brug (zwakste punt in een cilinder). Bij veel SKG3 cilinders kan deze gemakkelijk breken. M&C cilinders hebben standaard een gehard stalen brug dat dit voorkomt. Ook hebben ze een hardstalen plaatje voorin de cilinder tegen het kerntrekken.

Welke M&C cilinder moet ik bestellen?

Wij hebben 3 verschillende cilinders in ons assortiment. Al onze M&C cilinders hebben een SKG3 keurmerk en zijn bestand tegen populaire inbraaktechnieken.

  1. M&C Color Pro; goed beveiligd
  2. M&C Matrix; zwaar beveiligd
  3. M&C Condor; extra zwaar beveiligd