Cilinderslot Mauer F3 nabestellen

De op Mauer DT1 na het meest beveiligde cilinderslot van Mauer met het SKG 3*** keurmerk.

Cilinderslot Mauer F3 nabestellen
cilinderslot_f3.png

Cilinderslot Mauer F3 nabestellen bestellen

Cilinderslot Mauer NF3 nabestellen zodat deze past op je huidige sleutel? Kies de opties per ciliner en upload een foto van de achterkant van het geleverde certificaat zodat wij de cilinder op code kunnen maken.

De Mauer F3 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken. verhaaltje-over-de-standaard-maten

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 7.00 Knop
knop 2 + € 37.00 knop 2
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er 3 gratis sleutels meegeleverd bij de Mauer F3. U kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 10.00. Deze sleutels passen op alle cilinders van uw huidige set.

Ga naar stap 3

4

Upload uw certificaat

Upload in de laatste stap een kopie of foto van het certificaat van de Mauer F3 .

Ga naar stap 4

Specificaties

Merk
Model
F3
Certificaat