Keuzehulp cilinders
In 4 stappen de juiste cilinders
  • Gratis verzending
  • Beoordeeld met een 9.6 op Kiyoh
  • Veilig achteraf betalen met Klarna
Klantenservice

Cilinderslot merken

Benieuwd naar de beste cilinderslot merken? Er zijn veel typen cilinders te koop en ook verschillende merken die deze sloten produceren. Het kan daarom lastig zijn om een cilinderslot merk te kiezen. Doorax heeft alleen de beste merken voor een cilinderslot in zijn assortiment. De cilinders en merken die Doorax aanbiedt zijn met zorg uitgekozen. Zo weet je zeker dat je altijd het beste cilinderslot in huis haalt.

De cilinderslot merken van Doorax

Bij Doorax vind je een aantal populaire cilinderslot merken in de webshop. Dit zijn merken waarvan wij overtuigd zijn dat zij de juiste cilindersloten produceren. Cilindersloten die voldoen aan de kwaliteitseisen en beschikken over het SKG2 of SKG3 keurmerk. Enkele cilinderslot merken die wij verkopen:

M&C

Het cilinderslot merk M&C bestaat al meer dan 30 jaar. Ze ontwikkelen cilindersloten van hoogwaardige kwaliteit. Een belangrijke voorwaarde van M&C is dat de cilindersloten betaalbaar zijn én dat iedereen ze zelf moet kunnen installeren. Alle M&C cilinders zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG3 keurmerk. Daarnaast worden ze allemaal geleverd met certificaat voor het veilig bijbestellen van sleutels.

Bekijk alle cilindersloten van M&C

Nemef

Sinds 1921 is Nemef al een begrip in de bouwwereld. Nemef ontwikkelt innovatieve cilindersloten die zekerheid, veiligheid en gemak bieden. Cilinders die jouw leven een stukje makkelijker maken. Nemef biedt standaard cilinders en veiligheidscilinders. De veiligheidscilinders voldoen aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG keurmerk.

Bekijk alle cilindersloten van Nemef

ABUS

Het merk ABUS presenteert zich als een sterke, onafhankelijke, wereldwijd opererende groep ondernemingen voor mechanische en elektronische beveiliging.

Als het gaat om de bescherming van levens en waardevolle voorwerpen levert de ABUS-groep een verantwoordelijke bijdrage om in veel aspecten van het leven te zorgen voor extra veiligheid. Daartoe ontwikkelen en produceren zij mechanische en elektronische beveiligingsoplossingen die mensen overal ter wereld een 'goed gevoel van veiligheid' geven. Dit weerspiegelt zich ook in haar positionering: “ABUS: Sinds 1924 innovatieve beveiligingstechnologieën ten dienste van mensen.”

Bekijk alle cilindersloten van ABUS

 

Vraag offerte aan