Cilinderslot gelijksluitend

Moeten de sloten van je woning vervangen worden? Dan is het handig om gelijksluitende cilindersloten aan te schaffen. Alle cilindersloten die wij leveren zijn ook gelijksluitend te bestellen. Dit houdt in dat alle deuren met dezelfde sleutel te openen zijn. Grote sleutelbossen zijn hiermee verleden tijd!

Lees meer

Wat is een cilinderslot gelijksluitend?

Bij een gelijksluitend cilinderslot is het mogelijk dat alle deuren met dezelfde sleutel te openen zijn. Het is ook mogelijk om cilinders te combineren. Bij de voordeur heb je wellicht een andere cilindermaat nodig dan bij de achterdeur. Het combineren van gelijksluitende cilindersloten is geen probleem. Je kunt alsnog beide deuren met dezelfde sleutel openen. Een gelijksluitend cilinderslot is ook te combineren met een draaiknop.

Gelijksluitende cilindersloten van Doorax

Bij Doorax kan je 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 of zelfs 10 gelijksluitende cilindersloten online bestellen. Meer gelijksluitende cilinders zijn natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kun je een offerte aanvragen via info@doorax.nl. Per cilinder worden standaard 3 sleutels bijgeleverd. Bij meerdere cilinders in een set worden standaard een aantal gratis sleutels meegestuurd. Het aantal sleutels hangt af van het aantal cilinders. Bij een set van 2-3 cilinders ontvang je 5 sleutels, bij 4-5 cilinders 7 sleutels, bij 6-7 cilinders 8 sleutels, bij 8-9 cilinders 9 sleutels en bij een set van 10 cilinders ontvang je gratis 10 sleutels. Uiteraard is het mogelijk om meer sleutels bij te bestellen voor een meerprijs van € 21,78 per sleutel.

Voordelen gelijksluitend cilinderslot

Een gelijksluitend cilinderslot heeft een groot aantal voordelen:

  • Slechts één sleutel nodig voor alle deuren in huis
  • Grote, zware sleutelbossen zijn verleden tijd
  • Voorzien van veiligheidskeurmerken
  • Te combineren met verschillende cilinderafmetingen
  • Knopcilinder ook mogelijk

Gelijksluitend cilinder monteren of vervangen

Het monteren of vervangen van gelijksluitende cilinders is net zo eenvoudig als andere cilinders. Met behulp van ons handige stappenplan en video tutorial kan dit binnen 1 minuut! Na het verwijderen van de schroef is de cilinder er eenvoudig uit te halen. Beweeg de sleutel iets naar links of rechts en je kunt de cilinder er zachtjes uittrekken. Plaats de nieuwe cilinder op dezelfde plek en zorg er hierbij voor dat de meenemer niet uitsteekt aan de zijkant. Anders past het niet. Kan je de sleutel draaien en gaat hierdoor de deur op slot? Dan weet je dat de cilinder op de juiste plek zit. Plaats als laatste de schroef terug en controleer nogmaals of het slot werkt. That’s it!