Vanwege de Black Friday actie kan de levertijd één werkdag vertraagd zijn.

Cilinderslot tuindeur

Bij het vervangen of aanschaffen van cilindersloten wordt de tuindeur vaak vergeten. En dat terwijl inbrekers vaak via de achterdeur toeslaan. Wanneer er geen goed cilinderslot in de tuindeur aanwezig is, is het voor een inbreker eenvoudig om bij de achterdeur te komen. Zorg daarom voor een goed tuindeur cilinderslot en bezuinig hier niet op! De cilindersloten van Doorax zijn stuk voor stuk SKG gecertificeerd en voldoen hiermee allemaal aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze cilindersloten zijn daarom zeer geschikt voor de tuindeur. Cilinderslot tuindeur kopen? Dan ben je bij Doorax aan het juiste adres

Lees meer

Cilinderslot van de tuindeur vervangen

Het vervangen van het cilinderslot van de tuindeur is helemaal niet moeilijk. Vaak worden deze klussen uitbesteed. Zonde! Het vervangen van het tuindeur slot kan je namelijk heel eenvoudig zelf doen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we bij Doorax een stappenplan gemaakt. Hierin staat stap voor stap beschreven wat je moet doen. Om het je nog iets gemakkelijker te maken hebben we ook een video tutorial gemaakt. Het vervangen van het tuindeur slot kost je hierdoor slechts een minuut. Kom je er met behulp van ons stappenplan niet uit? Neem gerust contact met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Hoeveel kost een tuindeur cilinderslot?

Doorax hecht veel waarde aan veiligheid. In ons assortiment vind je daarom alleen de meest veilige cilindersloten. Deze cilindersloten zijn stuk voor stuk geschikt voor niet alleen jouw tuindeur, maar ook de voordeur, garagedeur of binnendeur. Je hebt bij Doorax al een nieuw cilinderslot vanaf € 44,95. Hiervoor ontvang je het cilinderslot M&C Color Plus. Deze cilinder heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en is zwaar inbraakwerend. Het slot is voorzien van het SKG3 keurmerk en je ontvangt een certificaat voor het veilig bijbestellen van gelijksluitende cilinders en sleutels. Een voordeel van deze cilinder is dat het beveiligd is tegen de nieuwste inbraakmethode kerntrekken en er daardoor geen extra anti kerntrek deurbeslag nodig is.

Is een cilinderslot veilig?

Bijna alle cilindersloten van Doorax zijn voorzien van het SKG3 keurmerk. Cilinders met dit keurmerk behoren tot de meest veilige cilinders van dit moment. De cilindersloten van Doorax zijn dus erg veilig en zeer geschikt voor jouw tuindeur. Het keurmerk geeft aan dat het cilinderslot minimaal 5 minuten weerstand biedt. Er vanuit gaande dat ditzelfde slot ook op de achterdeur is bevestigd, kost het een inbreker dus minimaal 10 minuten om via de tuindeur bij jou in te breken. Bekijk hier al onze veilige tuindeur cilindersloten.