Keuzehulp cilinders
In 4 stappen de juiste cilinders
  • Gratis verzending
  • Beoordeeld met een 9.6 op Kiyoh
  • Veilig achteraf betalen met Klarna

Sluitplan

Vraag offerte aan

Wat is een sluitplan?

Een sluitplan staat voor het opstellen van een plan voor het gebruik van sleutels voor bij jou in het pand. Voor elk soort pand is er een ander soort plan nodig, dit spreekt zich. Een vliegveld heeft behoefte aan een ander plan dan een huurcomplex, je wilt namelijk in staat zijn om de toegang tot bepaalde delen van het pand te beperken. Door het laten opstellen van een sluitplan zal je in staat zijn om een bepaald gebouw te beheren op het gebied van de sleutels en sloten die gebruikt worden. Hierdoor kan je het meeste uit het gebruik van het pand halen, zie het dan ook echt als een investering.

Een voorbeeld van een sluitplan

We willen je wat meer laten zien over de verschillende soorten sluitplannen die er bestaan, dit maakt het namelijk makkelijk om meer te begrijpen over het belang van een sluitplan. Hieronder hebben we een drietal sluitplannen opgenomen als voorbeeld, aan de hand van deze voorbeelden kun je zien wat je kunt verwachten:

  • Huis sleutel systeem (Z)

Elke huurder van een appartementencomplex zal een sleutel hebben voor zijn eigen woning of  brievenbus. Met deze sleutel kan er geen andere woning betreden worden. Op hetzelfde moment kunnen alle huurders hun sleutels gebruiken voor het openen van een centraal slot, hier moet je bijvoorbeeld denken aan de voordeur. Wij raden dit type sluitplan aan voor de mensen met een appartementencomplex die te maken hebben met meerdere huurders.

  • Hoofdsleutel systeem (HS)

Bij dit sluitplan zal er met één sleutel alle cilinders vergrendeld worden. Wij raden dit type sluitplan aan voor de kleinere bedrijven en kantoren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een praktijk aan huis hebt. Het is hierbij niet wenselijk dat werknemers ook bij jou thuis binnen kunnen staan. Bij een sluitplan zullen de medewerkers met hun moedersleutel de deuren van de praktijk openen, echter kan dit niet voor het huis zelf.

Dit zijn maar twee voorbeelden van een sluitplan, echter zijn er natuurlijk nog veel meer soorten plannen te vinden waar je uit kunt kiezen. Door te kiezen voor ons voor het opstellen van een sluitplan weet je zeker dat ook jij in staat zal zijn om het gebruik van de sloten in een bepaald pand te beheren en in kaart te brengen.

Vraag offerte aan