Vanwege de Black Friday actie kan de levertijd één werkdag vertraagd zijn.

Cilinderslot met certificaat

Wanneer je een nieuw cilinderslot bestelt, is het wel een prettig idee dat niet zomaar iedereen sleutels kan bijbestellen. Bij het kopen van een cilinderslot met certificaat ben je ervan verzekerd dat alleen jij sleutels kan laten bijmaken. Dankzij het certificaat zijn de sleutels namelijk beschermd en alleen op vertoon van het certificaat kunnen er sleutels worden bijgemaakt.

Lees meer

Waarom een cilinderslot met certificaat?

Zoals gezegd zijn dankzij het certificaat de sleutels beschermd en kunnen deze niet worden nagemaakt zonder certificaat. Wanneer jij je sleutels een keer uitleent aan iemand (denk aan een schoonmaker, buurman of klusjesman) hoef je niet bang te zijn dat de sleutel wordt gekopieerd. Zolang jij de sleutel terugkrijgt is er niets aan de hand.

Waarom Doorax?

Bij Doorax vinden we veiligheid erg belangrijk. Daarom worden bijna al onze cilinders geleverd met een cilinderslot certificaat voor het bijbestellen van sleutels en cilinders. Hiermee is voor het namaken van sleutels altijd jouw toestemming nodig. Een aantal populaire cilindersloten in het assortiment van Doorax:

Cilinderslot M&C Condor

Cilinderslot M&C Condor is het best beveiligde cilinderslot van M&C in deze prijsklasse. Naast het bijgeleverde certificaat beschikt dit cilinderslot over het SKG*** keurmerk, een extra hoog profiel waardoor kopiëren bijna onmogelijk is en over een hardstalen brug en boorbeveiligingen om kerntrekken te voorkomen. Met dit cilinderslot maak je het inbrekers zo lastig mogelijk.

Cilinderslot Nemef NF4

Cilinderslot Nemef NF4 is voorzien van kerntrek beveiliging en is daarnaast ook bestand tegen andere populaire inbraakmethodes zoals de klopsleutel methode, lockpicken en doorboren. Ook dit cilinder is voorzien van het SKG*** keurmerk en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Cilinderslot DOM Diamant

Cilinderslot DOM Diamant is tot in de kleinste details geperfectioneerd en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van beveiliging. Net zoals de Condor en NF4 is dit cilinder voorzien van het SKG*** keurmerk en voldoet hij aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Cilinderslot DOM Diamant is een unieke in zijn soort dankzij de driedimensionale sleutel. Mede hierdoor én het bijgeleverde certificaat is het namaken van de sleutel zo goed als onmogelijk.

Een cilinderslot met certificaat bestellen

Een cilinderslot met certificaat bestellen is bij Doorax heel eenvoudig. Naast de cilindersloten bevindt zich een filtermenu waarbij alle wensen en behoeften kunnen worden ingevuld. Vink bij ‘overige wensen’ certificaat aan en je krijgt alleen onze cilindersloten te zien waarbij we een certificaat meeleveren. Naast certificaat kun je ook filteren op cilindermaat, aantal sleutels, waardering, merken en overige wensen zoals een paniekfunctie of kerntrekbeveiliging.