M&C cilindersloten

Van het merk M&C hebben wij een aantal zeer populaire kwalitatieve veiligheidscilinders in ons assortiment. MC cilindersloten voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn bestand tegen populaire inbraakmethodes zoals kerntrekken, lockpicken, klopsleutel en doorboren.

Het is belangrijk dat er een goede cilinder wordt gekocht. De cilinder is de kern van de deurbeveiliging en inbrekers proberen bij de meeste methodes de cilinder te verwijderen of onklaar te maken. Bezuinig hier niet op!

Lees meer

Een M&C cilinderslot kopen?

Het cilinderslotmerk M&C houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het beveiligen van woningen en gebouwen. De cilinders zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een belangrijke voorwaarde van M&C is dat iedereen de cilindersloten zelf moet kunnen installeren. Ook zijn alle sloten betaalbaar.

De MC cilindersloten zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en het SKG3 keurmerk. De M&C cilindersloten zijn hiermee beveiligd tegen de meest actuele en bekende inbraakmethodes. Daarnaast wordt er bij alle cilinders een certificaat meegeleverd voor het veilig bijbestellen van sleutels en cilinders.

Assortiment M&C cilindersloten

Bij Doorax vind je alleen de beste en meest veilige cilindersloten. Van het merk M&C hebben we een aantal mooie cilinders in ons assortiment:

M&C Matrix SKG2
De M&C Matrix SKG2 cilinder is afgeleid van zijn grote broer de Matrix SKG3. Het verschil tussen beide cilinders is dat de Matrix SKG2 niet veilig genoeg is zonder goed veiligheidsbeslag. Dit is een cilinder die samen met SKG3 anti-kerntrek beslag je woning op de goedkoopste manier beveiligt.

M&C Color +
De M&C Color + is voorzien van een hard stalen brug. Deze brug is zo goed als onbreekbaar. De cilinder is hierdoor beschermd tegen de veel gebruikte inbraakmethode kerntrekken, ook wel cilindertrekken genoemd. Daarnaast is de M&C Color + voorzien van een beschermd profiel en hierdoor extra beschermd tegen het kopiëren van sleutels. De M&C Color + is SKG3 gecertificeerd en naast de inbraakmethode kerntrekken ook bestand tegen andere methodes zoals lockpicken, klopsleutel en boren.

M&C Matrix
De M&C Matrix is een geavanceerd cilinderslot. De veiligheidscilinder is beveiligd tegen alle bekende inbraakmethodes en is zo goed als onbreekbaar dankzij de unieke harde stalen brug. Net zoals de andere cilinders van M&C is deze SKG3 gecertificeerd en voldoet hij daarmee ook aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Uniek aan de M&C Matrix is dat de cilinder standaard is voorzien van een noodfunctie (ook wel gevarenfunctie genoemd). Dit houdt in dat de cilinder van beide kanten te openen of sluiten is, ook wanneer er in de andere kant van de cilinder een sleutel zit. De sleutels van de M&C Matrix zijn o.a. door middel van een undercut beveiliging beveiligd tegen ongewenst kopiëren.

M&C Condor
De M&C Condor is van alle cilinders van M&C het meest geavanceerd en daarmee een echte topper. Het is de best beveiligde cilinder in zijn prijsklasse. Net als de M&C Matrix is de Condor beveiligd tegen de bekende inbraakmethodes, is het kopiëren van de sleutels onmogelijk en is het slot tweezijdig te gebruiken. Ook wanneer er een sleutel aan de andere kant van de deur zit. Uiteraard is de M&C SKG3 gecertificeerd en voldoet hij aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De M&C Condor is een uitzonderlijk goede anti kerntrek cilinder door zijn hardstalen-brug en vele boorbeveiligingen. Tevens zijn de M&C Condor cilindersloten voorzien van een keersleutel, waardoor de sleutel beide richtingen op in het gat past. Dit vergroot het gebruiksgemak.

M&C Move
De M&C Move is de nieuwste cilinder van M&C en is voorzien van de nieuwste veiligheids technieken. Zo heeft de cilinder een begweebaar deel wat het ongeoorloofd kopieren onmogelijk maakt. Ook is door dit onderdeel niet meer mogelijk om deze cilinder open te picken (lockpicken). De klopsleutel methode werkt ook niet omdat de sleutels die hiervoor gebruikt worden niet dit speciale beweegbare deel hebben. Zoals ook de andere M&C cilinders heeft de M&C Move ook een hardstalen brug tegen het breken. Wat deze cilinder uniek maakt is de allernieuwste anti-kerntrek / anti-boor plaatje genoemd de 'trapshark'.