Vanwege de Black Friday actie kan de levertijd één werkdag vertraagd zijn.

Cilinderslot voordeur

Het kan gebeuren dat een voordeur cilinderslot drooggelopen is, versleten is geraakt of gewoon niet meer werkt. Het is dan slim om het slot te vervangen voor een nieuw exemplaar. Het is belangrijk dat het cilinderslot van een deur (zeker een voordeur) voldoende veiligheid biedt, maar ook makkelijk in gebruik is en een stuk comfort biedt. Ben je op zoek naar het beste cilinderslot voor de voordeur? Dan ben je bij Doorax aan het juiste adres. Alle cilindersloten van Doorax zijn SKG3 (een aantal SKG2) gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze cilindersloten zijn daarmee zeer geschikt voor toepassing in de voordeur.

Lees meer

Cilinderslot van de voordeur vervangen

Een cilinderslot voordeur vervangen is niet zo lastig als het lijkt. Het vervangen van een deur cilinderslot kan je namelijk heel eenvoudig zelf doen. Met behulp van ons stappenplan kost het vervangen je slechts een minuut. We hebben ook een video tutorial gemaakt waardoor het nog gemakkelijker wordt. Is het vervangen van het cilinderslot van de voordeur toch iets te lastig? Geen probleem. Onze klantenservice helpt je graag op weg.

Kosten cilinderslot voordeur vervangen

De kosten van het plaatsen van een nieuw voordeur cilinderslot zijn gratis. Je kunt namelijk met behulp van ons stappenplan eenvoudig zelf het cilinderslot vervangen. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar om je te helpen met het cilinderslot vervangen van de voordeur. De kosten zijn in dat geval gratis. Mocht het ondanks ons stappenplan en video tutorial niet lukken, dan is het altijd mogelijk om een slotenmaker (of de buurman) in te schakelen. Het nieuwe cilinderslot die je in de voordeur wilt vervangen kost natuurlijk wel geld. Bij Doorax heb je al een cilinderslot vanaf € 44,95. Dit is het cilinderslot M&C Color Plus. Een echte budgettopper die is voorzien van het SKG3 keurmerk en beschikt over een certificaat voor het veilig bijbestellen van cilinders en sleutels. Dankzij de kerntrekbeveiliging is er geen extra anti kerntrek deurbeslag nodig.

Is een cilinderslot veilig?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw cilinderslot voor de voordeur is het wel prettig om te weten of het cilinderslot veilig genoeg is. Niet alle cilindersloten zijn namelijk veilig, maar die van Doorax wel. De cilindersloten die wij aanbieden zijn met zorg uitgekozen en alleen de beste en meest veilige cilinders vind je in ons assortiment. Daarom zijn alle cilindersloten van Doorax SKG2 of SKG3 gecertificeerd. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelgebouw. Zij testen de cilindersloten op sterkte, duurzaamheid en inbraakwerendheid. Het aantal sterren (1, 2 of 3) geeft aan hoe sterk inbraakwerend het slot is en hoeveel minuten het slot minimaal weerstand biedt tegen inbrekers met standaard of zelfs uitgebreid gereedschap. De cilinders met een SKG3 keurmerk behoren tot de meest veilige cilinders die er bestaan. Ze zijn niet alleen bestand tegen populaire inbraakmethodes zoals slag-, klop- en pickbeveiliging, maar zijn ook beveiligd tegen de nieuwste inbraakmethode kerntrekken. Zo zijn er nog meer kenmerken die ervoor zorgen dat inbrekers het erg moeilijk krijgen om binnen te komen. De cilindersloten van Doorax zijn dus zeer geschikt voor de voordeur. Bekijk hier alle cilindersloten van Doorax!

Aanbevolen veiligheidssloten voor de voordeur

Ben je op zoek naar een zo veilig mogelijk slot? Maak dan gebruik van onze filters Hierin kun je de SKG waardering aanvinken maar ook onze waardering: de Doorax waardering. De veiligheidsloten die we aanbevelen zijn Cilinderslot M&C Condor en Cilinderslot M&C Move. Beide sloten zijn goed geschikt voor de als voordeurslot, omdat ze beide de SKG*** keurmerk bevatten. Dit betekent dat deze sloten beveiligd zijn tegen de meest actuele inbraakmethodes, zoals kerntrekken, lockpicken, cilinder breken en de klopmethode. Daarnaast maakt de speciaal ontworpen sleutel het ongeoorloofd kopiëren vrijwel onmogelijk. Tot slot hebben beide sleutels een hardstalen brug. Dit voorkomt dat de cilinders kunnen breken. Kortom, de cilindersloten van Doorax zijn zeer geschikt voor de voordeur. Bekijk hier alle cilindersloten van Doorax!