Over ons
Over ons

Nuchtere statistieken

Gevestigd in de Achterhoek
Meer dan 5000 gezinnen beschermd
Meer dan 2000 bedrijven beveiligd
Beoordeeld met een 9.6

Meet team Doorax

Benieuwd naar de mensen die er alles aan doen om jou de allerbeste service te bieden? Wij geven jou een kijkje achter de schermen bij Doorax.

 • Kevin
  Kevin Stift
  Medewerker binnendienst

  Kevin is medewerker binnendienst bij Doorax. Hij staat dagelijks in contact met onze producten en blijft hierdoor als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast ondersteund en adviseert Kevin onze klanten telefonisch en per chat bij het vinden van het juiste product

 • Jorn
  Jorn van der Knijff
  Directeur

  Toen Jorn Doorax in 2017 oprichtte, deed hij dat omdat hij een duidelijk gat in de markt zag: er was geen online aanbieder die het eenvoudig maakte voor consumenten om hun woningen en bedrijfspanden te beveiliging met gecertificeerd hang-en sluitwerk. Jorn heeft als doel dit complexe proces zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor consumenten. Samen met zijn team, vol Achterhoekse nuchterheid, bieden we via onze webshop hoogwaardige beveiligingsproducten aan, altijd met de beste service.

 • Hung
  Hung Phan Van
  Assemblagetechnicus

  Hung is assemblagetechnicus bij Doorax. Hij speelt een cruciale rol in het op maat maken van cilindersloten en het gereedmaken van orders. Hij staat dagelijks in contact met ons uitgebreide productassortiment. Hierdoor blijft hij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Menno
  Menno Dam
  Full-stack Web Developer

  Als gepassioneerde Full-stack Web Developer zet Menno zijn vaardigheden in om innovatieve en doelgerichte webapplicaties te ontwikkelen. Met een achtergrond in zowel front-end als back-end technologieën, is hij toegewijd aan het leveren van oplossingen die de online reis van onze klanten zo positief mogelijk maken.

 • Janine
  Janine Aalberts
  Online marketeer

  Janine is online marketeer binnen Doorax en houdt zich dagelijks bezig met het vergroten van de online en offline zichtbaarheid door digitale marketingstrategieën toe te passen, zoals het creëren van content op social media en het schrijven van informatieve blog-en nieuwsartikelen.

 • Chelsea
  Chelsea Meer
  Assemblagetechnicus

  Chelsea is assemblagetechnicus bij Doorax. Zij speelt een cruciale rol in het op maat maken van cilindersloten en het gereedmaken van orders. Naast haar hoofdverantwoordelijkheden zorgt zij ervoor dat retourzendingen nauwgezet worden afgehandeld en dat onze logistiek efficiënt blijft functioneren.

Aan de slag!

Samen met ons jouw woning of bedrijfspand beveiligen? Onze keuzehulp helpt je bij het vinden van het perfecte cilinderslot. Na het stappenplan toch nog een vraag? Let’s talk about it.

Zakelijke klant worden
Pand Doorax
Kantoor
Kantine
Kantoor
Vergadering
Werkplaats
Magazijn
MagazijnWerkplaats