Vanwege de Black Friday actie kan de levertijd één werkdag vertraagd zijn.

Cilinderslot schuttingdeur

Veel inbraken worden gepleegd via de achterdeur. Door een cilinderslot op de schuttingdeur te plaatsen maak je het inbrekers extra moeilijk om in te breken. Er zullen twee sloten moeten worden doorgebroken voordat ze binnen zijn. Aangezien al onze cilindersloten zijn voorzien van het SKG2 of SKG3 keurmerk is het slot op de schuttingdeur bestand tegen de populaire inbraakmethodes zoals lockpicking, doorboren, de klopsleutelmethode en kerntrekken. Met het SKG3 keurmerk biedt het slot minimaal 5 minuten weerstand. De voordeur en poortdeur samen dus minimaal 10 minuten! Alleen het zien van een schuttingdeur cilinderslot met het SKG2 of SKG3 keurmerk kan inbrekers al afschikken. Het heeft dus ook een preventieve werking.

Lees meer

Tweezijdig cilinderslot

Door gebruik te maken van een tweezijdig cilinderslot is de poort van twee kanten te bedienen. Zo ben je in staat de poortdeur vanuit binnen én buiten op slot te draaien. Wel zo handig.

Tip: gelijksluitend cilinderslot

Word jij gek van die grote sleutelbos of kan jij nooit de juiste sleutel vinden? Kies voor gemak met een gelijksluitend cilinderslot. Hiermee zijn alle deuren (die beschikken over het gelijksluitende cilinderslot) met dezelfde sleutel te bedienen. Zo kun je niet alleen de voordeur en achterdeur, maar ook de poort met dezelfde sleutel openen. En wat dacht je van de binnendeuren of de garagedeur? Het bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte aan je sleutelbos. Alle cilindersloten van Doorax zijn ook te bestellen als gelijksluitend slot. Wil je het slot van de voordeur liever niet vervangen? Bij de bestelling van het voordeur cilinderslot heb je een certificaat ontvangen. Op dit certificaat staat een code en met behulp van deze code kunnen wij het cilinderslot van de schutting zo maken dat hij werkt met de sleutel van de voordeur. Je hoeft dan niet voor álle deuren een nieuw slot aan te schaffen.

Waarom Doorax?

Bij Doorax staat veiligheid voorop. We verkopen dan ook alleen de meest veilige cilindersloten. Ons assortiment is met zorg uitgekozen en alle cilindersloten zijn voorzien van het SKG2 of SKG3 keurmerk. Onze cilindersloten worden gratis verzonden in Nederland en Duitsland. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Je hebt de mogelijkheid om de cilindersloten gratis te retourneren en wij bieden op alle cilindersloten de laagste prijsgarantie. Cilinderslot poort of schuttingdeur kopen? Bekijk hier alle cilindersloten van Doorax!