Keuzehulp cilinders
In 4 stappen de juiste cilinders
  • Gratis verzending
  • Beoordeeld met een 9.6 op Kiyoh
  • Veilig achteraf betalen met Klarna
Klantenservice

Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doorax.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 
Uitzondering retour
Onderstaande producten worden op maat gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
  • Nemef NF4
  • ABUS cilinder(s)
  • Extra sleutel(s) bij bestelling
  • Cilinder(s) op nabestelling
  • Sleutel(s) op nabestelling
  • Sluitplan
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@doorax.nl.
 
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.
 

Wat wordt er precies bedoeld met waardevermindering bij retouren?
Binnen de retourtermijn kunt u uw aankoop thuis rustig bekijken net zoals u het in een winkel zou doen. Bevalt het artikel niet omdat het bijvoorbeeld te groot of te klein is, toch net niet de goede kleur heeft, dan kunt u het retour sturen en krijgt u uw geld terug.

Voor een aantal situaties ontstaat er een waardevermindering die wordt doorberekend. Die zetten wij hier op een rijtje zodat u niet achteraf voor onverwachte kosten komt te staan. Genoemde percentages zijn een richtlijn.

Gebruikt met lichte gebruikssporen U ontvangt 90% van de aanschafwaarde
Gebruikt met zware gebruikssporen (onverkoopbaar) U ontvangt 50% van de aanschafwaarde
Originele verpakking, of de binnen verpakking ter bescherming van het product ontbreekt of is zwaar beschadigd U ontvangt 90% van de aanschafwaarde
Artikel is licht beschadigd U ontvangt 90% van de aanschafwaarde
Artikel is zwaar beschadigd (onverkoopbaar) U ontvangt 50% van de aanschafwaarde

 

 

Vraag offerte aan