Cilinderslot Nemef NF4 nabestellen

Cilinderslot Nemef NF4 nabestellen
cilinderslot-nemef-nf4.png

Cilinderslot Nemef NF4 nabestellen bestellen

Cilinderslot Nemef NF4 nabestellen zodat deze past op je huidige sleutel? Kies de opties per ciliner en upload een foto van de achterkant van het geleverde certificaat zodat wij de cilinder op code kunnen maken.

De Nemef NF4 cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 14.50 Knop
knop 2 + € 19.50 knop 2
Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 15.00.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
Set van 1 3
Set van 2 6
Set van 3 9
Set van 4 12
Set van 5 15
Set van 6 18
Set van 7 21
Set van 8 24
Set van 9 27
Set van 10 30
Ga naar stap 3

4

Upload uw certificaat

Upload in de laatste stap een kopie of foto van het certificaat van de Nemef NF4 .

Ga naar stap 4

Specificaties

Merk
Model
NF4
Nabestelling
Cilinder