Vanwege de Black Friday actie kan de levertijd één werkdag vertraagd zijn.

Dubbel cilinderslot

Een dubbel cilinderslot is nodig wanneer de deur vanuit beide kanten op slot gedraaid moet kunnen worden. Een cilinderslot met dubbele cilinder komt het meeste voor en wordt bijvoorbeeld gebruikt in voordeuren van woningen of kantoorpanden. Een cilinderslot met enkele cilinder wordt vaak toegepast in garagedeuren of tuinhuizen, omdat deze slechts vanuit één kant op slot gedraaid hoeven te worden.

Lees meer

Dubbele cilindersloten Doorax

Bij Doorax vind je een groot aantal dubbele cilindersloten. We hebben dubbele cilindersloten van de merken M&C, Mauer, Nemef, Evva, ISEO, DOM en S2. Enkele populaire dubbele cilinders:

Dubbel cilinderslot M&C Condor

Het cilinderslot M&C Condor is het best beveiligde dubbele cilinderslot uit de serie van M&C. Het dubbele cilinder is bij Doorax al beschikbaar vanaf € 59,95. Het dubbele slot is, net zoals alle andere dubbele cilinders, ook te bestellen als gelijksluitend cilinderslot. Dankzij het extra hoge profiel, het bijgeleverde certificaat, het SKG*** keurmerk én een hardstalen brug en boorbeveiligingen is het een zeer veilig en inbraakwerend dubbel cilinderslot. Hiermee maak je het inbrekers echt lastig.

Dubbel cilinderslot Mauer F3

Cilinderslot Mauer F3 is een dubbel cilinderslot dat al vanaf € 47,50 te bestellen is. Het is een voordelige cilinder, maar doet zeker niet onder van andere dubbele cilinders. Het slot is cilindertrekbeveiligd, kwalitatief hoogwaardig en daardoor geschikt voor een standaard woning. Daarnaast is het dubbele cilinderslot geschikt voor projecten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen dankzij het SKG*** keurmerk.

Dubbel cilinderslot EVVA 4KS

Dubbel cilinderslot EVVA 4KS zorgt voor optimale beveiliging van je woning. Het slot voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is bruikbaar voor zware toepassingen. De sleutels van de 4KS cilinder bevatten een verborgen curve. Eén van de drie curves loopt namelijk aan de andere zijde van de sleutel maar dan asymmetrisch. Dit is de vierde curve en hier heeft het slot zijn naam aan te danken. Daarnaast wordt de sleutel maar liefst vier keer gecontroleerd. Op deze manier wordt optimale veiligheid gerealiseerd.

Dubbel cilinderslot SKG

Dubbele cilindersloten met het SKG-keurmerk zijn getest op sterkte en duurzaamheid en blijken voldoende inbraakwerend. Het aantal sterren geeft de mate van inbraakwerendheid aan. Bij Doorax zijn alle dubbele cilindersloten voorzien van het SKG** of SKG*** keurmerk. SKG*** dubbele cilinders zijn momenteel de beste die verkrijgbaar zijn op het gebied van veiligheid. Ze hebben meerdere kenmerken die ervoor zorgen dat inbrekers erg moeilijk binnen kunnen komen. Daarnaast is SKG3 de enige cilinder die je woning beschermt tegen de nieuwe inbraakmethode ‘kerntrekken’.