Cilinderslot M&C Condor

De Condor met het SKG*** keurmerk is het best beveiligde cilinderslot uit de serie van M&C

Cilinderslot M&C Condor
mc-condor-cilinder.png mc-condor-cilinder-knop.png mc-condor-cilinder-halve.png MC-Condor-sleutel-Doorax.jpg MC-Condor-certificaat.jpg Cilindermaat-bepalen.jpg

Cilinderslot M&C Condor bestellen

Dit veilige cilinderslot is een echte topper. De deurcilinder is zoveel meer dan alleen SKG3 gekeurd. Dit is de best beveiligde cilinder in zijn prijsklasse. De cilinder wordt geleverd met een certificaat tegen het ongeoorloofd kopiëren van sleutels en cilinders. De stevige sleutel heeft een extra hoog profiel waardoor het vals kopiëren van deze sleutel vrijwel onmogelijk is. De M&C Condor is een uitzonderlijk goede anti kerntrek cilinder door zijn hardstalen-brug en vele boorbeveiligingen. Wil jij het de inbreker zo lastig mogelijk maken? Bestel dan nu de M&C Condor!

De M&C Condor cilinderslot zelf vervangen en samenstellen

De sloten in uw huis kunt u gemakkelijk zelf vervangen, hier heeft u geen monteur voor nodig. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stappen die u nodig heeft om uw cilindersloten te vervangen.

1

Kies het aantal cilindersloten

Kies in deze stap het aantal gelijksluitende cilinders. Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel(s) te openen zijn. De cilindersloten van zijn geschikt voor zowel buiten- als binnedeuren. U kunt een set t/m 10 gelijksluitende cilinders online bestellen. Voor meer cilinders kunt een offerte aanvragen via info@doorax.nl.

Wilt u achteraf een cilinder van M&C Condor bij laten maken voor bijvoorbeeld een schuur of andere woning? Dan kunt u deze hier nabestellen. Deze zijn altijd gelijksluitend aan de cilinder(s) die u al heeft.

Ga naar stap 1

2

Cilinder maat & uitvoering

Cilindermaat

Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals onderstaande afbeelding. Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

Knopcilinder

Cilinderslot met knop. ook wel knopcilinder genoemd maakt het mogelijk om de deur aan 1 zijde met een knop op slot te doen.

Knop + € 11.90 Knop
Knop V + € 11.90 Knop V
Pushknop + € 25.00 Pushknop
Pushknop V + € 25.00 Pushknop V
Uitvoeringen

De M&C Condor cilinder is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

Nikkel + € 0.00 Nikkel
Messing + € 3.00 Messing
Zwart + € 3.00 Zwart

Ga naar stap 2

3

Aantal sleutels

Standaard worden er totaal 3 sleutels geleverd bij 1 cilinder. Het aantal gratis meegeleverde sleutels hangt af van het aantal gekozen cilinders. Daarnaast kunt u extra sleutels bestellen voor een meerprijs van € 21.78.

Bent u een of meerdere sleutels verloren van de M&C Condor? Dan kunt u deze hier nabestellen.

Aantal cilinders Meegeleverde sleutels
Set van 1 3
Set van 2 tot 3 5
Set van 4 tot 5 7
Set van 6 tot 7 8
Set van 8 tot 9 9
Set van 10 10
Ga naar stap 3

Specificaties

Merk
Model
Condor
Certificaat
Garantie
5 jaar
Hardstalen brug
Kerntrekbeveiliging
Klopsleutelbeveiliging / slagbeveiliging
Lockpicken
Paniekfunctie
Patent sleutel
Oneindig (merk patent)
Retourrecht
30 dagen
SKG® Klasse
SKG®*** 3 sterren
Type sleutel
Keersleutel

Video cilinderslot M&C Condor